Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PGS

pgjed

30. 3. 2012 12:38
Zmýlil jste se pane Maryško!

Copak strany ODS, Top09, nebo VV jsou pravicové? Jak jste tedy mohl očekávat, že sestaví pravicovou vládu, která bude dělat pravicovou politiku? Jsou to přece pragmatičtí liberálové individualistické orientace , což s pravicí nemá nic společného, navíc skrz naskrz prorostlí klientelizmem a korupcí. Že to někdo neodhadnul u VV, je řekněme omluvitelné. Ale u ODS nebo u Kalouskovců, byť se schovávají za fíkový list, který jim dělají STAN + Schwarzenberg? Po těch letech působení na naší politické scéně? To není přehlédnutí, to je zhůvěřilost! A mohu vás uklidnit, jiná sorta pragmatických liberálů etatistické orientace - socdem, by dělala jinými prostředky totéž!

Pokrač.

0 0
možnosti
PGS

pgjed

30. 3. 2012 12:38
Re: Zmýlil jste se pane Maryško!

Pokrač.:

Toužíte-li po skutečně pravicovém řízení společnosti, vězte, že pravicově znamená konzervativně, tedy způsobem, kdy svoboda je jen jednou ze systému konzervativních hodnot, které jsou udržovány ve vzájemné rovnováze. Tedy svoboda i odpovědnost i přiměřená a adresná solidarita i podpora rodin, odpovědné podnikání, odpovědné hospodaření, ochrana majetku i rovná práva atd. A to vám mohou garantovat jenom politici z konzervativní strany, která je u nás jen jedna.:-)

0 0
možnosti
PJ

Petr Johan

30. 3. 2012 10:35
Ano, rezignace se přijímá

předposlední věta je však mladická nerozvážnost. Už nám to ukázali, jak to umí a proto jsme tam, kde jsme.

0 0
možnosti
PM

petrik1960

29. 3. 2012 17:29
když tu vládli

byl jsi kde?

1 0
možnosti
JL

uumaa

29. 3. 2012 17:29
Autore

Vaše rezignace se přijímá.:-)

0 0
možnosti
VM

Snowwily

29. 3. 2012 17:36
Re: Autore

Děkuji ;-DR^

0 0
možnosti
JM

Edmund Černá Zmije

29. 3. 2012 17:28
Od téhle vlády jsem moc nečekal

Zažil jsem už podobné pravicové koaliční slepence a celkem se dalo tušit, že nějaká geniální řešení z nich nevypadnou. Tahle vláda mi přišla jako menší zlo, protože vládu levicové koalice ČSSD s komunisty bych viděl opravdu nerad.

-

Když nejsou očekávání, není ani mnoho zklamání. Laický přístup, naivní nápady, vnitřní rozmíšky v koalici, tunelování rozpočtu - to není nic nového a předchozí vlády se nechovaly jinak. Zajímavé je, že vládě nakonec nejvíc uškodí to, co mě příjemně překvapilo: jednak to, že se opravdu pokusili zastavit některé nejmarkantnější případy tunelování rozpočtu - třeba Bárta proti dálniční lobby nebo Vondra proti armádním zakázkám. Tady je výsledek zřejmý - na Vondru vytáhli Promopro a na Bártu odposlechy a Kočí. A další věc, co mě příjemně překvapila - že se provalily pokusy tunelování přímo ve vládě. On je tu totiž posun k lepšímu - u minulých vlád naprostá většina zlodějin prošla a dozvěděli jsme se o nich až po mnoha letech nebo vůbec.

2 0
možnosti
MM

strycek-Joe spol. s r.o.

29. 3. 2012 17:14
Předčasné volby nic neřeší

je třeba provést předčasnou revoluci R^!

2 0
možnosti
PM

petrik1960

29. 3. 2012 17:30
Re: Předčasné volby nic neřeší

a dál ???????????????????? Kupředu levá.

1 0
možnosti
N

Nero

29. 3. 2012 17:13
Byl jsi ničím

Nyní jseš nikým.

Jen lžeš.Je to příliš průhledné,komunisto.

1 0
možnosti
Q

quadro

29. 3. 2012 17:01
U nas i v Rusku za tu muze

raketovy prerod ze socialismu v neco jineho, jako mavnutim proutku se ale novy ekonomicky system nastolit neda.. (tolik ke Klausove tzv sokove terapii). U moci se pak udrzi jen tvrdy rezim, anebo se to zvrati zpet k socialismu.. tak jako uz na Slovensku, toz hura za Putinem Rv

0 0
možnosti
A

abire

29. 3. 2012 16:56
Nový vítr máme

a co přinesl? Spoustu zápachu ze starých pozadí. :-/

0 0
možnosti
JL

blueheart

29. 3. 2012 16:37
Ano je to takový český maglajz

Dalo by se říci, že každý národ má maglajz, jaký si zaslouží - Američani bushovsko-obamovský, Italové berlusconiovský a třeba Rusové putinovský.

Je fakt, že to co se te´d v české věrchušce děje to tu snad ještě nebylo, nebo dlouho nebylo: ministr zahraničí radí premiérovi, ať jde do kláštera, pravicová strana vypadá spíše jako zločineské spiknutí, komunisti působí dojmem "goodboys" v této šlamastice. je to apokalypsa ve smyslu Odhalení blbosti a proradnosti všech zúčastněných. Drama přímo shakespearovské. Hamlet bloudí po hradě a hledá, koho by zapíchl. . Matičko, čeho jsme se to dožili? ;-D

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS