Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Urb - Uničtoženie vraga

11. 9. 2011 14:06
Takový pěkný den a autor ho nevyužije

Krásně mohl být někde uvázán ke stromu. Jak může ekoteroristu bavit sedět u počítače?

1 0
možnosti

Snowwily

11. 9. 2011 14:09
Re: Takový pěkný den a autor ho nevyužije

Přivázat by měli tebe, ale k mučednickému kůlu na Leopoldov, pak bych ti tu zprávu předčítal celou... :) PS: Ty ekoteroristy bych tam přivázal taky, hned vedle tebe, aby tě mohli ti mohli vyprávět svá moudra v době, kdy já se budu kapitalisticky válet u bazénu a popíjet Bourbon... :DD

1 0
možnosti

xychteen

11. 9. 2011 13:45
Ne že by na tom něco nebylo, ale třeba u těch skládek...

...bych opravdu rád viděl nějakou statistiku - nepamatuju se, že by si sem za totáče jezdili schovávat nějaký sudy šikulové ze zahraničí. Jo, prodat za babku dříví ven, to jo... ale nějaký sudy dovnitř..?

0 0
možnosti

viet

11. 9. 2011 13:44
opravdu?

No, človíčku, opravdu ses nenaučil jiné slovo než komunistický? Asi jsi nečetl žádnou zprávu o stavu životního prostředí, viď? Zkus si někdy zajít na ostravskou radnici a podívej se na kapitalistický Acelor Mittal (dříve komunistická Nová huť Klementa Gottvalda). Srovnat se to, hošíku, nedá.

Snad z toho vyrosteš.;-)

0 0
možnosti

Snowwily

11. 9. 2011 13:50
Re: opravdu?

V Ostravě bydlím dědo (když už si tykáme).

0 0
možnosti

Urb - Uničtoženie vraga

11. 9. 2011 13:38
když za socialismu měli myslivci hon, tak akce končívala

veselím v hospodě a většinou si dávali svíčkovou s knedlíkem. Bylo zvykem, že kolik zajíců myslivec zastřelil, tolik dostal knedlíků. Na pomoc jim při honu chodili honci, z řad sousedů. Dělali to zdarma, ale dostali odměnu každý jednoho zajíce. Honu se účastnilo tak v průměru 50 lidí. Těch zajíců bylo na vlek od traktoru. Tak strašně málo zvěře bylo za socialismu. Asi před pěti lety se zase konal hon. Celá ta smečka ulovila zajíce dva. Ty si dali v hospodě za okno, ale ouha, někdo jim je ukradl. Tak snad je ti to jasné. Na druhou stranu jsi "IN", lžeš přímo ukázkově, jak současná doba vyžaduje.

1 0
možnosti

Snowwily

11. 9. 2011 13:53
Re: když za socialismu měli myslivci hon, tak akce končívala

Nauč se číst negramoto, jasně tam uvádím fakta, odkud dané informace pocházejí... ;)

0 0
možnosti

repanak

11. 9. 2011 13:22
To všechno je pravda.

Abstrahuji od toho, že nám část způsobily i přeshraniční vlivy (NDR, Polsko). Dokonce mi kdysi ředitel banky v Sokolově vyprávěl, že tam vytěžíme uhlí a zatížíme a zničíme krajinu, vyvezeme pár kilometrů za hranice do Arzbergu (Bavorsko) a převažující západní větry nám část vrátí zpět. Je to nadsazené, ale částečně pravdivé. Měl byste ale v rámci objektivity poukázat na současné problémy včetně nemocné společnosti, kterou nečeká radostná budoucnost. Zavíráním bezzubých komunistů - Vaše idea - věci nepomůžete. V politické Klauslize buďte na čele, maximálně ve středu tabulky a tak nejlépe můžete komunisty poslat do nižší soutěže.

0 0
možnosti

kaktusak

11. 9. 2011 13:18
To ne, nevěřte pravičácké propagandě

Socialistický systém považoval ochranu a tvorbu životního prostředí za klíčovou. Dělalo se v těch oblastech vše, na co byly peníze a technologie. Nezapomínejme, že je to už čtvrt století, a technika od té doby pokročila.

Skládky toxických odpadů byly dědictvím minulosti. Ve všech průmyslově vyspělých zemích, nejen u nás.

Velkoplošné hospodaření v zemědělství odpovídá zavádění mechanizace a zániku drobných nekonkurenceschopných hospodářství. Dochází k němu všude ve světě, kde nejsou malé podniky dotovány. Za 22 let se problém eroze naopak vyhrotil.

Připravoval se nákup odsiřovací technologie do Počerad, vyvíjeli jsme vlastní technologii v Tušimicích. Budovaly se odlučovače popílku. Prosazovalo se teplárenství, plynofikace, veřejná doprava. Dramaticky se snížil obsah olova v benzínu.

Vojenská činnost byla nezbytná pro zajištění obranyschopnosti před možnou agresí NATO. Proto i chyběly peníze jinde.

0 0
možnosti

Snowwily

11. 9. 2011 13:24
Re: To ne, nevěřte pravičácké propagandě

No jo, to byste nebyl kaktusák, že.. :) Komunisté na ŽP lidově "srali". Vůbec první výbor pro ŽP byl vytvořen v r. 1983 a teprve v r. 1988 vládfa uznala, že ono asi nebude něco v pořádku a vydala první koncepci. To už ale všechen nastřádaný bordel za 40 let nemůže omluvit. Nehledě na ty osiřovací technologie - pokud vím, začalo se o nich mluvit a ž v době, kdy začala v Krkonoších pršet kyselina sírová !

0 0
možnosti

seelen

11. 9. 2011 12:52
Karma

R^

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS